dimarts, 3 d’agost del 2010

FIRA DE LA TRACA PER LA INDEPENDÈNCIA

El Guai vol dur a terme aquest ambiciós projecte que anomenem “Fira de la Traca per la Independència” (Fira de les tradicions Catalanes) on hi pensem englobar totes aquelles tradicions, gastronomia, música, turisme, ong, denominacions d’origen, literatura, poesia, entitats culturals, entitats esportives, gremis i associacions, autòctones de la Nostra terra.

Així, durant els dies que duri la fira i que esperem sigui possible aquest any vinent, el visitant podrà gaudir de castellers, diables, balls de bastons, concerts, sardanes, teatre, cinema, recitals de poesia, degustar i adquirir productes gastronòmics autòctons, comprar llibres, informar-se sobre les nostres possibilitats turístiques, col•labora amb ong’s, provar esports d’aventura, com la tirolina, el tir amb arc o el rocòdrom, assistir al cercle de conferències, etc,etc,etc.

Necessitem la vostra col•laboració per dur-ho a terme i per això us demanem que ens indiqueu el següent:

1.- Si sou membres o participeu amb alguna entitat que podria estar present i col•laborar, digues-li colles sardanistes, cobles, castellers, diables, grups musicals, actors, cantants, poetes,etc. Amb la finalitat d’anar fent comissions de treball.

2.- Si esteu vinculats a possibles espònsors o entitats que podrien finançar el projecte com bancs i caixes d’estalvi, ajuntaments, generalitat, etc. per establir-ne contactes i negociacions.

3.- Si sou membres d’algun gremi o associació que podria estar interessat en participar-hi.

4.- Si teniu com activitat o negoci quelcom que es pugui relacionar amb la fira i us podria interessar participar-hi.

Tornem també a demanar que visiteu la pàgina de “Publicitat dels membres del Guai” i us afegiu com a seguidors i intenteu posar un anunci per ajudar-nos a finançar els primers passos que aquest grup ja està donant.

Salut!

Xavier Folch i Saderra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada